Colusus Mea


  Brian Alexandro Raffin. - Vrijwilligers.

  Deel
  avatar
  Brian.

  Aantal berichten : 5
  Registratiedatum : 25-06-12
  Leeftijd : 19
  Woonplaats : Dromenland.

  Brian Alexandro Raffin. - Vrijwilligers.

  Bericht  Brian. op ma jun 25, 2012 5:07 am

  Volledige naam: Brian Alexandro Raffin.
  Roepnaam/bijnaam: Zijn vrienden noemen hem Brian, zijn vijanden Alexandro en zijn bazen Raffin.
  Leeftijd: 21 Jaar.
  Geboortedatum: 09/09/1991
  Geboorteplaats: Birmingham, Engeland.
  Geslacht: Man.
  Groep: Vrijwilligers.

  Afkomst: Zijn vader is Pakistaans, zijn moeder Engels. Toen hij oud genoeg was, is hij verhuisd naar Nederland, Rotterdam. De Nederlandse taal spreekt hij goed, soms wat gebrekkig.
  Familie: Zijn Pakistaanse, moslimse vader Mohammed is al jong getrouwd met Brian's moeder Sophia. Op achttien jarige leeftijd kregen ze hun eerste kind, Brian. Een jaar later kreeg Brian een broertje Bobby, welke zwaar moslim is. Zelf doet Brian niet veel met zijn geloof, maar gelooft nog wel in Allah.
  Verleden: Brian is eigenlijk altijd wel een gelukkige jongen geweest. Fijne ouders, een lief broertje en leuke vrienden. Op zijn zestiende besloot hij naar Nederland te gaan verhuizen, daar kon hij zijn droombaan, Architect waarmaken. Naderhand was de beslissing te verhuizen naar Rotterdam geen goede keuze, hij had na een maand al weinig contact meer met zijn familie en vrienden. Niemand had ook achter deze keuze gestaan. In Nederland heeft hij ook weinig vrienden kunnen maken, en zelfs nog nooit een meisje gekust. Het architect bedrijf ging falliet en

  Lengte: 1.85 meter lang.
  Omschrijving haar: Brians haren zijn moeilijk te omschrijven. Ze zijn lang en bruin, en hij heeft een bolle scheiding. Veel doet hij niet aan zijn haren, vroeger gebruikte hij enkel gel. Nu gebruikt hij helemaal niets meer, en zit het soms erg warrig omdat hij niets meer aan zijn haar doet.
  Omschrijving ogen: Zijn ogen zijn een van Brians mooiste dingen, ze zijn diep bruin met lange wimpers.
  Bouw van het lichaam: Brian trainde veel vroeger, maar nu heeft hij het allemaal een beetje opgegeven. Nog van vroeger is hij een beetje gespierd, met een klein buikje. Nu in de mijnen wordt hij steeds dunner en dunner, wat erg jammer is. Brian was een mooie jongen.
  Andere uiterlijke kenmerken: Brian heeft een stoppelbaardje, welke soms uitgroeidt tot een wat langere baard. Vandaar scheert hij zich vaker.

  Karakter: Brian is een aparte jongen, altijd al geweest. Hij staat het liefst op de achtergrond. Hij heeft altijd wel 'Die jongen met die scheiding' willen zijn. Aan de andere kant schreeuwde Brian in zijn hoofd om aandacht. Hij gedraagde zich vreemd en werd gepest. Nu is Brian weer terug in die verlegen, aparte jongen. Hij spreekt niet veel mensen aan, en kan behoorlijk bot zijn tegen anderen. Tegen zijn vrienden is hij lief, en behulpzaam. Ook is Brian erg opvliegerig, dat wil zeggen dat hij snel boos is. Maar zijn boosheid is anders, zijn boosheid op iemand gaat nooit over. Maar hij gaat ook niemand slaan, of schreeuwen. Hij blijft kalm, gewoon eng kalm. Hij praat niet meer tegen diegene, en zet iedereen tegen hem op. Ook kijkt hij diegene nooit meer aan, en als hij dat doet met een chagerijnige blik.
  Passies: Brian houdt van dichten en schrijven, zo komt hij tot rust. Toen hij nog in zijn appartement woonde, heeft hij mappen vol verhalen en gedichten geschreven, die hij voorlas aan twee knuffelberen die hij van zijn ouders mee naar Nederland kreeg.
  Afkeer: Hij heeft een hekel aan drukke personen. Mensen die denken dat ze alles zijn, en van alles uit hun nek kletsen. Van die mensen die nooit stil kunnen zijn.
  Relaties: Brian heeft maar één keer een vriendin gehad. En dat was in Engeland, vanaf hij dertien was. Ze heette Daley, en was een jaar jonger als hij. Daley had net zo goed zijn vrouw kunenn zijn, maar ze had hem verlaten toen hij naar Nederland vertrok. Wat Brian niet wist, was dat Daley hem niet alleen verliet omdat hij ging verhuizen, Daley was zwanger van een kind. Dit kind was niet van Brian, maar van een jongen waar Daley mee vreemd was geweest.
  Angsten: Brian is als de dood voor drugs, en alcohol. In zijn depressieve tijd hebben deze middelen hem het leven zuur gemaakt.
  Talenten: Brian zijn grootste talent is dus het schrijven van verhalen en gedichten. In zijn oude appartement had hij een heel rek vol met mappen van deze verhalen en gedichten.
  Zwakheden: Zijn zwakheid is het laten beïnvloeden. Hij laat zich snel beïnvloeden door mensen of middelen als drugs, drank en roken. Hij gelooft vaak mensen, en doet dingen welke hij eigenlijk helemaal niet hoort en niet wil doen.

  Overig: -
  Plaatje:

  avatar
  Jason
  Admin

  Aantal berichten : 282
  Registratiedatum : 20-06-12
  Woonplaats : Mijn kont

  Re: Brian Alexandro Raffin. - Vrijwilligers.

  Bericht  Jason op ma jun 25, 2012 6:28 am

  goedgekeurd Like a Star @ heaven
  avatar
  Brian.

  Aantal berichten : 5
  Registratiedatum : 25-06-12
  Leeftijd : 19
  Woonplaats : Dromenland.

  Re: Brian Alexandro Raffin. - Vrijwilligers.

  Bericht  Brian. op ma jun 25, 2012 6:35 am

  Admin schreef:goedgekeurd Like a Star @ heaven

  I love you

  Gesponsorde inhoud

  Re: Brian Alexandro Raffin. - Vrijwilligers.

  Bericht  Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr dec 14, 2018 7:53 am