Colusus Mea


  Phoebe Halliwell Vrijwilliger

  Deel
  avatar
  Phoebe

  Aantal berichten : 15
  Registratiedatum : 25-06-12
  Leeftijd : 18
  Woonplaats : GaatJeNiksAan

  Phoebe Halliwell Vrijwilliger

  Bericht  Phoebe op ma jun 25, 2012 7:21 am

  Volledige naam: Phoebe Cheyenne Halliwell
  Roepnaam/bijnaam: Eigenlijk is haar eerste naam Cheyenne, maar dat vond ze zo kakkerig. Zelf heeft ze dus maar rondgebazuind dat haar eerste naam Phoebe was.
  Leeftijd: 19
  Geboortedatum: 1 Januari
  Geboorteplaats: San Francisco
  Geslacht: Vrouw
  Groep:Gevangene

  Afkomst: Half Amerikaans half Nederlands
  Familie: * Vader: Jean Halliwell
  * Moeder: Cynthia Halliwell/Mendish
  * 3 broers:
  # Jay Halliwell
  # Chris Halliwell
  # Jason Halliwell
  * 2 zussen:
  # Melanie Halliwell
  # Alison Halliwell
  Verleden: Phoebe’s verleden is niet echt een fijn verleden. Ze groeide op in Nederland, tot haar 4e. Haar vader wou naar San Francisco, zijn geboortestad. Natuurlijk wou hij niet alleen, dus moesten ze allemaal mee. Tot haar 10e had ze dus een normaal leventje in San Francisco, totdat haar ouders haar in de steek lieten. Die dag erna waren ook haar zussen Melanie en Alison weg. De politie verdachtte hen van drugsdealing. Haar broers moesten vanaf die dag voor haar zorgen. Rond haar 13e kon ze dat al aardig goed zelf. Maar de wereld is nooit zonder gevaren. In San Francisco kon je niemand vertrouwen. Iedereen was sluw en gemeen. En zo'n klein meisje in zo'n grote en gevaarlijke stad? Dan moest ze zichzelf natuurlijk wel kunnen verdedigen. Daarbij kwamen haar vechttechnieken wel van pas. Vriendjes en vriendinnetjes had ze niet, op één na, maar die was een stuk ouder dan haar; 25. Hij moest het leger in, na een week kreeg ze te horen dat hij was omgekomen. Tegen hem was ze héél anders dan ze echt is, net zoals ze tegen vrienden doet, die ze écht mag. Tegen mensen die ze haat, of zelfs onbekenden is ze hard. Vroeger wou ze al van alles worden. Van brandweervrouw tot modeontwerpster. Elke dag wou ze wel wat anders worden. Nu, tot op de dag van vandaag, wil ze nog steeds model worden. Dat heeft ze al 6 jaar volgehouden, wat ze zelf héél knap vind. Haar broer Jay zei altijd; "Als je iets écht wilt, het héél lang vol kunt houden en er genoeg energie en fantasie voor hebt, lukt het je. Het enige wat je moet doen is geloven in jezelf." Altijd heeft ze daar in geloofd. Natuurlijk kon ze ook zo ineens een model worden, haar ouders hadden daar het geld wel voor, maar Phoebe was wel weer zo eerlijk om gewoon onder aan de ladder te beginnen.Maar toen er ineens 2 zakenlui voor de deur stonden die tieners zochten voor een speciale modellenopleiding, stemden haar ouders toe. Ze mocht mee met de zakenlui en had het volle vertrouwen in ze. Toen ze er achter kwam dat het helemaal geen opleiding was, maar een mijn waar ze in moest werken, is ze gevlucht. Dat duurde niet lang, want ze raakte in paniek omdat ze helemaal alleen was. Ze kregen op de één of andere manier medelijden met haar en zo mocht ze als vrijwilliger werken. Maar hoe langer ze hier zit, hoe minder vertrouwen ze steekt in de zin; "We worden allemaal gered,".

  Lengte: 1.80 m
  Omschrijving haar: Ze heeft blond, warrig haar dat nooit stijl is. Met name omdat het een soort van statisch is. Eigenlijk draagt ze het nooit in een staart. Af en toe heeft ze een vlecht in, anders is het gewoon los. Ze is er tróts op dat ze de enigste 'blondine' is in de familie.
  Omschrijving ogen: Ze heeft overduidelijk groene ogen. Het buitenste randje is groen-blauwig en rondom haar pupil is het grijs. Ook op haar ogen is ze héél trots. Haar broers zeggen dat ze precies het zelfde zijn als die van haar moeder.
  Bouw van het lichaam: Ze is niet heel stevig gebouwd. Ze is volgens velen slank, maar wel sterk.
  Andere uiterlijke kenmerken: Ze heeft een licht getinte huid en een tattoo op haar pols. Een klein rondje met sliertjes. Haar broers hebben er ook een.

  Karakter: Als je Phoebe voor het eerst ziet, denk je dat ze heel keurig is. Maar pas op, schijn bedriegt. Ze is dól op mensen afkraken qua kleding en haar. Ook is ze alleen aardig tegen échte vrienden, en familie die ze aardig vind. Ze kan niet tegen drukte, maar ook niet tegen een te lange stilte. Ook zal ze haar mond lostrekken als iets haar niet aanstaat. Als ze melig is, kan ze véél te ver gaan. En ook als ze eerst heel melig is, kan ze zo ineens héél serieus doen. Veel mensen zeggen dat blondjes dom zijn, maar dit blondje is absoluut niet dom. Als je haar ook maar dom noemt, zal ze je verrot schelden en kapot slaan. Ook kan je merken dat Phoebe zonder manieren is opgevoed.
  Passies: Phoebe houd heel erg van tekenen en als ze eenmaal bezig is, zit ze er helemaal in.
  Afkeer: Kakkers, varkens en andere vieze beesten, mensen die zich voordoen als nerds, players.
  Relaties: Ze heeft meerdere vriendjes gehad. Allemaal players. 3 hebben zelfs geprobeerd haar te verm--rden. Ze is nu als de dood voor jongens die dwingen, en daar zal ze dus ook helemaal niet naar luisteren.
  Angsten: Players, varkens en andere vieze beesten en spinnen.
  Talenten: Tekenen, ook is ze best goed in karate.
  Zwakheden: Je kunt Phoebe snel overhalen.

  Overig: Als ze boos is, is ze daarna meestal heel erg gek.

  Plaatjes:


  avatar
  Jason
  Admin

  Aantal berichten : 282
  Registratiedatum : 20-06-12
  Woonplaats : Mijn kont

  Re: Phoebe Halliwell Vrijwilliger

  Bericht  Jason op ma jun 25, 2012 11:24 am

  Goedgekeurd Like a Star @ heaven

   Het is nu vr dec 14, 2018 7:55 am