Colusus Mea


  Arachne Johnson - Gevangene.

  Deel
  avatar
  Arachne

  Aantal berichten : 11
  Registratiedatum : 25-06-12
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Middle Earth

  Arachne Johnson - Gevangene.

  Bericht  Arachne op di jun 26, 2012 1:20 am

  Volledige naam: Arachne Johnson. Haar voornaam is apart, haar achternaam normaal. Ze weet overigens toch niet eens zeker of dat haar achternaam is - ze heeft hem gewoon een keer gebruikt, en het is blijven hangen.
  Roepnaam/bijnaam: Haar roepnaam is gewoon Arachne, en een bijnaam heeft ze niet.
  Leeftijd: 17 jaar.
  Geboortedatum: 9 december.
  Geboorteplaats: Hoewel je door haar naam misschien Griekenland zou verwachten, is ze geboren in Londen, Engeland.
  Geslacht: Vrouwelijk.
  Groep: Gevangene.

  Afkomst: Engels. Zowel haar vader als moeder zijn Engelse burgers. Natuurlijk zal ze hier en daar wel één zestiende van dat bloed en één vierentwintigste van het andere bloed hebben, et cetera, maar dat valt te verwaarlozen.
  Familie: Als enigskind zijnde is ze door haar ouders altijd vertroeteld. Hier was de ruimte voor, hier was het geld voor. Het is dan ook compleet haar eigen fout dat ze haar ouders nooit heeft gemogen. Er zit geen echt motief achter, geen gedachte, enkel het gevoel van ontevredenheid en nieuwsgierigheid naar de rest van de wereld. En nu zit ze ergens diep in een mijn, om gestraft te worden voor de misdaden die ze heeft begaan... je vraagt je toch af waar het fout is gegaan.
  Verleden: Opgegroeid onder de warme beschermende vleugels van haar ouders, had ze al snel de neiging om te ontsnappen, om "weg te fladderen" (om de metafoor maar even aan te houden). Zelfstandigheid was alles wat ze ooit van gedroomd had, en daarom liep ze op veertienjarige leeftijd weg. Maar het had bij dromen moeten blijven - al snel merkte ze dat het zo gemakkelijk niet is. En aangezien wanhopige mensen, wanhopige maatregelen nemen, wordt ze nu als gevangene beschouwd. Boeten voor de misdaden die ze in die kleine twee jaar heeft begaan.

  Lengte: 1.73 meter.
  Omschrijving haar: Zwart, met af en toe wel een plukje bruin erdoor (hoewel dit nauwelijks opvalt, enkel zijzelf en mensen die lang naar haar haren staren zullen dit zien, maar ja, het is een beetje... apart om lang naar iemands' haren te gaan staren). Meestal vallen ze simpel langs haar gezicht, waarnaar ze ze geïrriteerd weer wegschuift. Toch zou ze haar haren voor geen goud korter willen hebben.
  Omschrijving ogen: Grijzig, maar geen licht grijsblauwe kleur. Een donkere kleur die zich haast niet onderscheidt van haar pupillen.
  Bouw van het lichaam: Arachne is niet heel sterk, en ze is zeer licht en dun gebouwd. Ze moet het dan ook meer hebben van haar snelheid. Qua lopen past ze zich erg aan aan haar bouw; ze loopt met lichte passen en beweegt veel met haar handen. Ze ziet er vrij breekbaar uit, en lijkt ook een beetje op een jonge vogel die probeert te fladderen. Niet altijd even handig of charmant, maar wel misleidend. Want ze is echt niet zo hulpeloos.
  Andere uiterlijke kenmerken: Over haar gezicht loopt een groot litteken, vlak langs haar oog. Ze laat er maar weinig over kwijt hoe het er is gekomen, maar het moet behoorlijk pijn hebben gedaan. Het zorgt er wel voor dat ze mensen liever haar littekenvrije rechterkant toekeert, dan de geschonden linken kant. Hoewel ze zichzelf voorhoud dat het niet uit maakt, en dat het maar een litteken is, besteed ze er meer aandacht en zorg aan dan dat haar lief is.

  Karakter: Arachne houd van grenzen. Ze houd ervan om ze te herkennen, maar ook om ze op te zoeken, en, zo nu en dan, te overschrijden. Ze is dan ook verschrikkelijk goed in weddenschappen aangaan, die ze, mede door haar overmoed, nogal eens verliest. Toch is ze de laatste jaren wat meer teruggetrokken geworden. Het liefst knapt ze dingen alleen op, want aan samenwerking doet ze niet, tenzij het verplicht is. Ze maakt toch alleen maar vooroordelen over andere mensen, en doet geen moeite om het vervolgens recht te zetten als ze je iets beter kent. Als ze je ooit beoordeeld heeft als onaardig, zal je voor haar altijd zo blijven, of je moet wel een heel drastische maatregel nemen om dat ze veranderen. Verder is ze nogal schrikachtig; als mensen ineens achter haar staan, of tegen haar gaan praten, kan ze daar enorm van opschrikken. Wantrouwig, ook. Gelooft nooit op het eerste gezicht dat je iets goeds in de zin hebt.
  Nee, ze is geen verschrikkelijk "stoer" persoon, en ook niet genadeloos. De daad die ze gedaan heeft om hier in deze mijn terecht te komen als gevangene is dan wel verschrikkelijk, maar ze is niet van plan de schade nog verder te verspreiden, of om er veel woorden over te spreken. Wat gebeurt is, is gebeurt, en ze wil het het liefst achter zich laten. Maar dit betekent niet dat ze niet nog eens tot hetzelfde in staat kan zijn. Wie eens verleid kan worden tot een bepaalde daad, kan dit ook een tweede keer. Maar niet met voorbedachte raden. Het zijn impulsen en reflexen die haar normale doen en laten uitschakelen, en iets anders naar boven brengen. Het dierlijk instinct om te overleven, misschien?
  Door haar zwijgzaamheid en afstandelijkheid, bindt ze zich ook nauwelijks aan mensen. Vrienden of familie heeft ze nooit echt als belangrijk beschouwd. Alles valt in je eentje op te knappen, als je daar maar de wilskracht voor hebt. Bovendien is het tonen van je gevoelens en emoties alleen maar een zwakte, iets wat tegen je gebruikt kan worden. Je kan wel zeggen dat juist vrienden en familie hier goed mee omgaan, maar in haar ogen is dat niet zo. Alles is verraderlijk. Alles kan nep zijn. Alles kan zich tegen je keren.
  Passies: Dingen winnen of volbrengen. Ze houd extreem van doelen stellen, en deze vervolgens behalen. Niets beters dan het gevoel van overwinning. En tegelijkertijd: niets ergers dan verlies.
  Afkeer: Insecten. Ze haat deze beesten, die alles opeten en verteren en één maken met de aarde. Die wroeten door de resten van hun eigen soortgenoten en de uitwerpselen van andere dieren... nee, niets voor haar.
  Relaties: Aangezien ze dus vrij afstandelijk is, heeft ze weinig relaties gehad. Natuurlijk is ze onderweg mensen gekomen, en daarbij ook zeker jongens die ze aantrekkelijk vond en andersom, maar ze heeft nooit moeite gestoken in een liefdesrelatie. Alleen als ze daar daadwerkelijk baat bij had, maar dan was het nep.
  Angsten: Insecten. Spinnen, die kan ze hebben, maar duizendpoten, pissebedden, dat soort dingen, niet. Verder koestert ze nog een kinderlijke angst voor het donker.
  Talenten: Ze is snel en behendig.
  Zwakheden: Ze is sowieso geen heel sterk persoon, qua spierkracht. Als ze tegenover één meter tachtig spierkracht staat, zal ze zo verliezen. Bovendien is ze erg te verleiden met uitdagingen.

  Plaatje:
  avatar
  Jason
  Admin

  Aantal berichten : 282
  Registratiedatum : 20-06-12
  Woonplaats : Mijn kont

  Re: Arachne Johnson - Gevangene.

  Bericht  Jason op di jun 26, 2012 1:59 am

  Goedgekeurd Like a Star @ heaven

   Het is nu vr dec 14, 2018 8:15 am