Colusus Mea


  Ciara Amandele Clove Depoint- Vrijwilliger.

  Deel
  avatar
  Ciara

  Aantal berichten : 2
  Registratiedatum : 28-08-12

  Ciara Amandele Clove Depoint- Vrijwilliger.

  Bericht  Ciara op di aug 28, 2012 2:27 am


  Volledige Naam: Ciara Amandele Clove Depoint
  Roepnaam/bijnaam: Ciara, maar je spreekt het officeel uit als: Kijara. Dus Ki-ja-ra.
  Leeftijd: Negentien en zeven maanden jong.
  Geboortedatum: Negentien jaar en zeven maanden en negen dagen geleden op 28-08-2012, reken zelf maar uit.
  Geboorteplaats: Groningen, in nederland.
  Geslacht: Vrouwelijk.
  Groep: Vrijwilliger, ook al is het niet zo heel vrijwillig, het moest van haar ouders en aangezien ze nog schulden bij ze had en ze door hier te gaan werken kon aflossen besloot ze het echter maar te gaan doen.(Ciara woonde nog steeds bij haar ouders thuis, ze had vele schulden en haar vriend steunde haar maar had ook geen plek voor haar, dus was de enigste plek bij haar ouders waardoor de schulden richting haar ouders alleen maar meer opliepen tot haar ouders wisten hoe ze van haar af moesten komen.


  Afkomst: Zij zelf is Nederlands maar haar vader kwam uit een ander ver land, vandaar dat Ciara iets meer getint is. Maar haar vader heeft haar nooit willen vertellen waar hij weg komt. Haar moeder kwam uit Thailand en was een aardig klein vrouwtje.
  Familie: Ciara had een moeder van 56 jaar jong uit Thailand, Amonde genaamd. Haar vader is op dit moment 65 jaar oud en heet Charlie. Ook heeft Ciara een jongere zus van zeventien en nog een klein zusje van veertien, maar contact is er amper doordat haar grote zus is gaan studeren en haar kleine zusje voornamelijk bij vrienden en kenissen rond hing. Ze wou nooit thuis komen door de ruzie's met Ciara en haar moeder.
  Verleden: Ciara is altijd al een buitenbeentje op school geweest, maar deze meid beet zich er door heen en wanneer de top werd berijkt wist ze wat ze moest doen, nee was niet bepaald het meisje wat alles door de vingers heen zag. Wanneer er opmerkingen werden gemaakt over haar gedrag, dat ze raar was zag ze dat een paar keer door de vingers heen tot ze boos werd. Niemand was meer veilig want Ciara is gewoon Ciara, ze ramde er oplos en niemand kwam meer goed weg met opmerkingen tegen haar, over haar afkomst, over haar familie, of over haarzelf die slecht waren bedoeld. Langzaam maar zeker kreeg Ciara schulden bij haar ouders, geld schulden door bekeuringen door bijv. te drinken. Hierdoor sloeg de pan over en moest ze aan het werk waar ze bij deze mijn kwam. Ze heeft haar vriendje los moeten laten en uit moeten maken, maar zonder ook nog naar hem om te kijken is ze door ge gaan, het enigste wat hij kon zeggen op dat moment toen ze vertelde waar ze heen ging was dat hij het mooi vond, nee aan hem terug denken doet ze niet gouw meer. De rest van haar verleden bestaat uit gestruikel, gehakkel, gevechten, niet opgeven, gewoon doorgaan en je een weg banen met ruzie's en jezelf blijven.

  Lengte: 1,81
  Omschrijving haar: Dik en donker bruin haar, lange lokken die over haar schouders heen vallen. leuk om mee te vlechten en heel erg zacht en soepel haar.
  Ogen: Blauwe ogen die je hard aan kijken, vecht lust uit stralen.
  Bouw van het lichaam: Met vrouwelijke vormingen en gewoon dun, niet dik, niet dun.
  Andere uiterlijke kenmerken: Haar wenkbrauwen en apart jukbeenderen zijn iets speciaals, ze heeft een harde vechtlustig uitstraling.

  Karakter: Ciara is een beetje een bitch, nee niet zoals elke andere trut maar omdat ze zich altijd heeft moeten verdedigen, ze is er hard en sterk van geworden en weet precies hoe je op dingen moet reageren, wanneer ze je nou eenmaal vertrouwd. Weet dat je haar niks aan doet, is het goed. Dan is ze het meisje wat ze altijd is, vrolijk, lachend en gewoon een meisje. Niet het meisje wat de hele dag nors voor zich uit zit te staren. Ze weet precies hoe de wereld in elkaar steekt. Maar er is nog 1 adert onder het gras, ook Ciara heeft wel eens last van haar hormonen waardoor ze nog wel eens zin in seks heeft, net zoals vroeger. Hiervoor hoeft ze niet iedereen te vertrouwen, maar sinds ze werkt is dit amper nog mogelijk. Jammer, jammer en nog eens jammer.
  Passies: Ciara houd er enorm van om uren lang naar de sterren te staren terwijl ze tekend, dan tekent ze de sterren na. Iets wat je totaal niet van haar verwacht, maar toch is ze er donders goed in. Ze weet hoe de lijnen moeten gaan. Elke avond staat de hemel weer anders, elke avond staat er een andere hemel in der boekje getekend, prachtig dat ze het kan.
  Afkeer: Ciara houd er totaal niet van als mensen haar voor gek verklaren, ze heeft dan ook een enorme hekel aan mensen die schelden tegen haar, haar afkraken op de buiten kant en op de vooroordelen, nee leer der gewoon eens echt kennen.
  Relaties: Ciara is haar zelf in relaties. Ze is vrolijk maar ze is niet bepaald op zoek naar een perfecte man, pas wanneer ze het gevoel heeft dat ze iemand leuk vind zal ze zich proberen goed te voelen, zekerder en veilig en dan pas gaat ze kijken of een relatie wat is.
  Angsten: Ciara is alleen maar bang dat ze iemand nog eens eigenhandig vermoord als die gene praatjes over haar gaat maken. Soms is ze dan ook zomaar verdwenen als iemand haar uitscheld, door de harde kant van haar zal ze dit ook zo kunnen doen, zonder moeite. Maar ze wil zich zelf uit de cel houden.
  Talenten: Tekenen en mensen negeren en dingen in het water, zwemmen, duiken ect.
  Zwakheden: Mensen die haar op de buiten kant beoordelen.

  Overig: Ciara is niet bang voor pijn, het boeit haar niet, pijn kent ze al genoeg en ze weet er mee om te gaan. pijn is maar een gevoel. Voor de dood is ze ook absoluut niet bang. Schiet maar. En Ciara houd enorm veel van zwemmen.
  Plaatje: [Real life plaatjes alsjeblieft]   Het is nu vr dec 14, 2018 8:52 am