Colusus Mea


  Elliot Matt Varlow - Gevangenen

  Deel
  avatar
  Elliot

  Aantal berichten : 461
  Registratiedatum : 21-06-12
  Woonplaats : Jouw kont

  Elliot Matt Varlow - Gevangenen

  Bericht  Elliot op do jun 21, 2012 10:22 am

  Volledige naam: Elliot Matt Varlow
  Roepnaam/bijnaam: De meeste mensen noemen hem bij zijn achternaam. Zo staat hij bekend. Gewoon als Varlow.
  Leeftijd: 20 jaar
  Geboortedatum: 01-06-92
  Geboorteplaats: Eindhoven
  Geslacht: Man.
  Groep: Gevangenen.

  Afkomst: Elliot komt uit Nederland. Daar heeft hij altijd gewoont, tot de rechter besloot dat hij in de mijnen moest gaan werken tot zijn dood.
  Familie: Een hele normale familie. Vader: Theo, Moeder: Mia en een klein zusje: Anna.
  Verleden: Elliot heeft als kind gewoon een normale opvoeding gehad. Haalde goede punten op school en had veel vrienden. Er was maar een ding anders aan hem. Als je hem boos maakte, dan kwam er een tweede persoonlijkheid van hem naarboven die hij niet tegen kon gaan. Zijn tweede persoonlijkheid heeft, toen Elliot 19 was, iets verschrikkelijks gedaan. Een vrouw die hem boos had gemaakt en met hem ruzie had gekregen op straat kreeg de volle laag. Hij vermoordde haar twee dochtertjes en haar man. Hij verkrachtte haar en martelde haar tot ze dood was. Elliot heeft spijt, maar kon er niks tegen doen. De tweede persoonlijkheid is te sterk.

  Lengte: 1,82
  Omschrijving haar: Vroeger besteedde hij wel wat tijd aan zijn haar, maar nu helemaal niet meer. Daar heeft hij ook de tijd niet meer voor.
  Omschrijving ogen: Hij heeft donker bruine ogen.
  Bouw van het lichaam: Elliot is heel gespierd. Dat was hij ook wel voordat hij in de gevangenis terecht kwam, maar nu nog gespierder door de harde arbeid. Hij heeft amper vet aan zijn lichaam staan. De reserves die hij had, heeft hij allang opgebruikt.
  Andere uiterlijke kenmerken: Hij zit onder de littekens van het werk en de straffen.

  Karakter: Zoals je al hebt kunnen lezen heeft Elliot dus twee kanten. Zijn normale kant is aardig, sociaal en rustig. Hierin zou Elliot geen vlieg kwaad doen. Misschien wel ooit een grapje, maar geweld komt dan echt niet aan te pas. Dat wil hij ook niet. Hij wil gewoon gezellig met zijn vrienden zijn en gewoon doen wat een vriendengroep hoort te doen. Bij deze kant heeft hij controlle over zichzelf. Hier kan hij helder nadenken en weet hij ook wat hij aan het doen is. Helaas is zijn tweede kant dat niet. Die is agressief, harteloos en dodelijk. Die wil je niet meemaken. Zo'n uitbarsting heeft altijd gevolgen.
  Passies: Fantaseren over de raarste dingen en in de kerkers de raarste verhalen vertellen om iedereen een beetje moed te geven.
  Afkeer: Hij haat zijn tweede kant. Dat is wel echt de ergste haat die hij kent.
  Relaties: Vroeger heeft Elliot wel een vriendinnetje gehad, maar het was nooit echt serieus. Het was meer gewoon om te kijken hoe het was enzo.
  Angsten: Elliot is zelfs bang voor zijn tweede kant. Hij is namelijk te onvoorspelbaar.
  Talenten: Elliot fantaseerd veel, in zijn hoofd spelen hele verhalen zich af. Als hij ze op kon schrijven was het geniaal, maar hij kan het niet opschrijven. Daar heeft hij de spullen niet voor.
  Zwakheden: Natuurlijk is zijn woede een zwakheid. Ook kan hij er niet tegen als je aan zijn vrienden komt of als je over zijn verleden begint. Vooral over de moorden.

  Overig: ---
  Plaatje:

  avatar
  Jason
  Admin

  Aantal berichten : 282
  Registratiedatum : 20-06-12
  Woonplaats : Mijn kont

  Re: Elliot Matt Varlow - Gevangenen

  Bericht  Jason op zo jun 24, 2012 8:23 am

  Goedgekeurd Like a Star @ heaven

   Het is nu vr dec 14, 2018 8:26 am