Colusus Mea


  Annie Chlarstants ~ Slaaf

  Deel
  avatar
  Annie

  Aantal berichten : 60
  Registratiedatum : 23-06-12

  Annie Chlarstants ~ Slaaf

  Bericht  Annie op za jun 23, 2012 11:58 pm  Volledige naam: Annie Chlarstants
  Roepnaam/bijnaam: Annie of anders Gek, omdat ze nog al maf is en niemand haar blijkt of lijkt te begrijpen.
  Leeftijd:Twinting en twee maanden, ook al gedraagt ze zich er totaal niet naar. Ze lijkt soms nog maar een klein kind.
  Geboortedatum: Negentien April. Het jaartal reken je maar lekker zelf uit want daar ben ik te lui voor.
  Geboorteplaats: Groningen
  Geslacht: Vrouwelijk
  Groep: Annie is een slaaf, ook al is ze daar niet echt geschikt voor. Maar als mensen duidelijk tegen haar zijn zal ze het wel redden en zal ze het als slaaf zijnde ook wel redden.

  Afkomst:Nederland, Groningen -> Groningen.
  Familie: Annie had een klein broertje maar die is ook als slaaf bekroont, maar hij kwam niet veel later om. Ook had Annie een grote zus maar waar die is weet men niet, haar vader en moeder zijn net zoals haar broertje alle 2 omgekomen na een ongeluk als slaaf zijnde en toen bleef ze een beetje alleen over.
  Verleden: Annie werd dus in Groningen geboren, direct bij haar geboorte was haar oudere zus nergens, helemaal nergens. Er zijn jaren naar haar zus Dairy gezocht maar ze is nooit terug gevonden. Op haar 4de verhuisde ze en kreeg ze een broertje. Na die tijd leek het allemaal heel soepel te gaan tot haar vader en moeder slaaf werden en zij liep er maar een beetje, vanaf haar 12de moest ze zelf ook als slaaf zijnde gaan helpen en daarna overleden haar ouders dus. Maar ook heeft Annie nog een brand mee gemaakt, na die brand was ze totaal in de war en dat is ze nog steeds.

  Lengte: 1,73
  Omschrijving haar: Annie heeft haren die altijd alle kanten op staan omdat ze ze vergeet te borstelen, ze heeft mooie dikke bijna zwarte haren die altijd warrig staan.
  Omschrijving ogen:Groot en donker. Meestal een beetje duffig en niet op lettend, of een warrige en verwarde blik in haar ogen.
  Bouw van het lichaam: Een tenger en lang lichaam die soepel is.
  Andere uiterlijke kenmerken: Meestal ziet Annie er verward uit omdat ze dat nou eenmaal gewoon snel is. ook heeft ze een litteken op haar schouderblad. En niet zo klein ook.

  Karakter: Annie is een beetje een vaag en apart meisje. Wanneer je haar de goede woorden geeft en niet tegen haar schreeuwt kan ze het, maar haar hoofd is nog al snel een warboel.Annie staat ook wel bekend om haar rare buien, door haar verleden is dit zo gekomen. Mensen denken dat ze geestelijk gewoon niet in orde is, dat ze gestoord is en op gesloten moet worden. Maar wanneer ze Annie leren kenen weten ze gewoon dat ze een zwaar verleden heeft gehad, veel om er over te vertellen heeft ze niet. Na de brand is ze in de war geraakt en kwam ze er niet meer uit, elke keer opnieuw sloot ze zich van de wereld af. Klapte ze ze haar handen over haar oren heen en kneep ze haar ogen dicht, wanneer dan ook. Wanneer het gewoon te veel werd in haar verwarde hoofd wat nu nog steeds zo is. Ze raakt nog al snel in de war waardoor ze haar handen over haar oren heen steek en haar ogen dicht knijpt. Ook lacht Annie op de raarste momenten, wanneer ze net in bed licht en bijna slaapt bijv. Maar andere rare trekjes en buien heeft Annie zeker ook wel, ze kan huilen om niks. Ze kan lachen om niks, ze kan zomaar omvallen, om niks. Allles om niks, wanneer ze het warm heeft denkt ze dat ze het koud heeft. Een enorme hekel heeft ze aan regen, ze kan er gewoon niet tegen. Annie haat regen, ze staat er wel eens tegen te schreeuwen, nog een raar maar wel lief punt, net zoals het punt dat ze van lichtjes houd. Ze heeft er een obsessie voor. Dat waren wel een beetje de balangrijkste punten van onze Annie, maar wanneer je der kent is ze een lief meisje wat je niet snel zal vergeten.
  Passies: Verhalen schrijven en tekenen.
  Afkeer: Mensen die haar gek noemen zoals ze wel vaker doen aangezien Annie gewoon helemaal in de war is. Als iemand het dan ook tegen haar zegt zal ze het woordje 10, of misschien wel 20x herhalen.
  Relaties: Annie en een relatie? Nee, dat gaat niet goed samen. Maar als er een man/jongen voor Annie zal moeten komen moet dat een zorgzaam en lief iemand zijn die haar beschermt. Pas wanneer ze iemand vertrouwt zal ze gaan denken over een relatie maar dat zal wel weer een grote war boel worden. Annie en een relatie? Nee, of heeel misschien.
  Angsten: Vuur, spinnen en andere rare en nieuwe dingen.
  Talenten: Tekenen en verhalen schrijven.
  Zwakheden: Staat hier boven allemaal wel een beetje in.

  overig: om Annie echt rustig te krijgen moet je der een gitaar geven, dan word ze van zelf wel rustig.

  Plaatje: [Real life plaatjes alsjeblieft]
  avatar
  Jason
  Admin

  Aantal berichten : 282
  Registratiedatum : 20-06-12
  Woonplaats : Mijn kont

  Re: Annie Chlarstants ~ Slaaf

  Bericht  Jason op zo jun 24, 2012 8:22 am

  Goedgekeurd:star:
  avatar
  Annie

  Aantal berichten : 60
  Registratiedatum : 23-06-12

  Re: Annie Chlarstants ~ Slaaf

  Bericht  Annie op ma jun 25, 2012 4:08 am

  Admin schreef:Goedgekeurd⭐

  PARTYYYYY afro

  Gesponsorde inhoud

  Re: Annie Chlarstants ~ Slaaf

  Bericht  Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr dec 14, 2018 9:19 am