Colusus Mea


  Sherasade Amethist Desaro - Gevangenen

  Deel
  avatar
  Sherasade

  Aantal berichten : 2
  Registratiedatum : 24-06-12

  Sherasade Amethist Desaro - Gevangenen

  Bericht  Sherasade op zo jun 24, 2012 11:25 pm

  Volledige naam: Sherasade Amethist Desparo
  Roepnaam/bijnaam: Shade(Zo word ze genoemd door de vrijwilligers), The Phoenix (Zo word ze genoemd door de gevangenen en de slaven), Fire of caos & Desparo (Zo word ze genoemd door de bewakers).
  Leeftijd: 18
  Geboortedatum: 23 Juni 1998
  Geboorteplaats: Amsterdam
  Geslacht: Vrouw
  Groep: Gevangenen

  Afkomst: Half Nederlander Half Amerikaans
  Familie: Haar moeder is Amerikaans en haar vader is een Nederlander, ze heeft ook nog een zusje van zeven jaar oud. Alleen die leven niet meer. Ze heeft vast ook ergens op de wereld meer familie, maar die willen niks met haar te maken hebben. Die blijven zo ver mogelijk uit haar buurt als het mogelijk is.
  Verleden:

  Lengte: 1.70
  Omschrijving haar:
  Omschrijving ogen:
  Bouw van het lichaam:
  Andere uiterlijke kenmerken:

  Karakter: Als je haar voor het eerst ontmoet ziet er uit als een schuw, stil, en bedeesd meisje die makkelijk over zich heen laat lopen, maar laat je daar door niet misleiden, want ze is alles behalve dat. Ze is heel hard en fel, ze deinst nergens voor weg en laat niet met zich sollen. Heeft een grote mond. Het is heel lastig om vrienden met haar te worden omdat ze haast iedereen wantrouwt ook haar eigen familie. Maar als ze je eenmaal heeft geaccepteerd en ze vertrouwd je heb je een vriendin voor het leven en ze zou alles doen om je veilig te voelen, alleen als je die vriendschap van haar beschaamd zal het moeilijk worden om die vriendschap van haar terug te krijgen.
  Ze is een pyromaan en heeft zonder moeite haar ouders gewoon ver*oord in hun eigen huis, niemand heeft weet waarom ze dat deed. Maar ze is wel de dader, ze heeft zelfs meerdere huizen auto's in brand gestoken waar mensen in zaten. Plus manipuleren kan Sherasade heel goed. Als pyromaan heeft ze ook een naam, ze noemt zich 'The Phoenix', maar sommige noemen haar ook wel 'Fire of chaos'. Eigenlijk als ze zich voorstelt dan noemt ze zich Shade, want ze vind Sherasade een te lange en beetje ingewikkelde naam.
  Passies:
  Afkeer:
  Relaties:
  Angsten:
  Talenten:
  Zwakheden:

  Overig:
  Plaatje:

  (Sherasade en haar zusje Nathalie)   Het is nu vr dec 14, 2018 8:48 am